❥ ÖNSKEINLÄGG - egna gelénaglar

Många av er har ju frågat hur man gör egna gelénaglar och bett om ett inlägg där jag berättar hur man gör. Nu har jag äntligen dragit tummen ur röven och fixat det haha!
Jag och Andrea hade tänkt filma men vi glömde helt bort det så ni får det i ett sånt här inlägg istället. Paketet som jag använder mig av är depends nagelkit och kostar ca 160 kronor. Så här ser det ut!
Here we go!
 
1. Rengör dina händer och naglar, fila naglar och lägg sedan fram tipparna du ska använda. Det står siffror på tipparna så du kan va säker på att du inte tar två olika storlekar.

2. Det är viktigt att dina gelenaglar har en tip med rätt passform till din nagel. Applicera därefter tipparna med medföljande lim.
 
3. Klipp önskad längd, jag använder mig av en nageltång från Ö&B som jag köpte för 10 kronor och den funkar jätte bra. Vill man ha en riktig kan man köpa det på kicks för ca 170 kronor.

4 & 5. Fila till kanten med nagelfil och matta av tippen genom att fila. Fila också försiktigt på kanten som blir mellan tippen och din naturliga nagel tills nageln och tippen typ ''smälter'' ihop med varandra. Första gången gjorde jag jätte slarvigt för att jag verkligen inte orkade fila. Ha tålamod!! Det blir så mycket bättre när man filar ordentligt!
 
6 & 7. Pensla på ett tunt lager Depend skulpteringsgelé och spraya därefter med Depend aktivator. Spraya med ca: 30 cm avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar du samma sak ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med Skulpteringsgelé och aktivator.

8. Nu har du dina egna gelénaglar klara!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej..vill bara säga angående naglar så kan de vara olika stora, så prova innan du sätter på de med lim, så att du inte ångrar dig sen. För att jag själv gör naglar, och har haft många som har olika stora naglar på händer, så att du vet:) men annars jätte bra typs för de som inte vill betala mycket men ändå vill ha fina naglar:)
Plus jätte fin blogg!!:)

Svar: Haha ja men det är väll ganska självklart att man testar innan man limmar på? :)Tack så mycket, kram!
biancasss.blogg.se

2013-01-27 @ 17:15:00
Postat av: Anonym

hahahahaha ska dom se ut sådär?? i såfall så var dom inte snygga.....

Svar: Kunde faktiskt inte bry mig mindre om vad du tycker. Alla har inte samma smak och syn på vad som är snyggt och inte snyggt. Och nu är det ju så att naglarna sitter på mina händer och inte dina så du behöver ju absolut inte klaga på mina då. Jag tycker iallafall att dom är rätt okej för att ha gjort dom för andra gånger och dessutom med vänster handen när jag själv är högerhänt.
biancasss.blogg.se

2013-01-27 @ 17:17:49
Postat av: Sara

Love this!

2013-01-27 @ 17:47:07
URL: http://saraswonderland.blogspot.com
Postat av: Amanda

Hur länge sitter gelenaglarna kvar? :)

2013-01-28 @ 08:13:51
Postat av: Besviket trettonårigt fan av dig

När jag läste kommentarerna över och svaren blev jag faktist lite rädd för dig.. Men du är inte så eller alltså sådär arg..?
Vill inte göra dig arg men fick typ en klump i magen men jag vet inte... Trodde inte detta o dig bianca... Du är min förebild så aaaa..

2013-01-28 @ 16:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0