Hejjj :)

Hej alla , i dag och i går så har jag spelart cup :).det var väldigt roligt , i går sä spelade vi två matcher , det blev 4-4 i första matchen och i andra blev det 4-0 till dom. ( om jag skriver lite konstigt nu så är det för att jag skriver på min surras iPhone där '' knapparna'' är skit små :p ) i morse åkte vi till hallen vid halv tio , när vi kom ditt gick jag och emma och köpte pannband med tryck på båda vi köpte med våra efternamn på ,blev jätte fint :) Efter ett tag så kommer erika och Andrea och säger att det finns likadana pannband som vi har , då fick vi dom sen :D liv så spelar vi en till match , i den matchen blev det 10-0:/ så klart blir alla ledsna. För hade vi vunnit den hade vi spelat i final :( efter matchen åkte typ alla till västertorps hallen för att se F94 final. Efter det åker vä tillbaka till hallen där vi ska spela. Då möter vi tyresö. Vi vinner matchen på straftaroxh kommer på tredje palats i våran serie , det blev sammanlagt 8-7 till oss :D läs mer på vår hemsida : www.laget.se/haisf96.se :P Ja... I morgon ska jag vara med Emma och Sara. :) XOXO Bianca

Hejsan :)

Hejsan ! :)

I morse så vaknade jag vid tio, då gick jag upp och åt frukost . Sen så joggade jag med Emma som jag pratade om igår, haha slutade med att Vi hade löv krig (?) :P , Sen gick jag hem och bytte om och dushade. Sen gick jag till fritids och åt. Jag och Emma gick sedan hem till Andrea och spelade tv spel, jag har oturen att jag aldrig vann :( ,Mmen otur i spel ,tur i kärlek? . Har inget av dom :P ,I morgon e det helg och jag ska nog mest slappa . Nu har jag inge mer att skriva förutom att , det har snöat lite :)

XOXO Bianca


Hej och gott nytt år ! :)

Jaha , så sitter man här igen och har inte bloggat på tusen år, tyvärr så började mitt internet hänga sig och sega as mycket så därför kunde jag inte blogga. Fast jag försökte en gång , då så tog det 45 min att bara starta upp första sidan så då orkade jag inte sitta tusen år till .. Aja, har alla haft en trevlig jul ? Jag hade iallafall mysigt, sen har jag varit mest hemma . I måndags var jag och Emma i stan. Vi hade kul som vanligt (a) . Först så åkte vi dit, sen gick vi lite i affärer sen blev vi hungriga, istället för att bara äta på typ McDonald's eller burgerking så tänkte vi att vi skulle äta ngt annat.Så det blev taco bar ! :D mumms!, fast vi gick ända bort mot stureplan , det var gott. Sen gick vi till H&M , jag prövade typ tusen jeans (a) , sen hade vi disco i ett omklädnings rum. haha sen gick vi på café :) sen skulle Emma ta vaccinations sprtuta ( vet inte hur det stavas (a) ) Och i går var det nyårsafton, jag vaknade ganska sent , gick och åt lite frukost sen gick jag till Emelie , hon fyllde år så jag brukaar alltid komma och gratta henne lite :)Sen på kvällen åt vi massa god saker, Först till middag creps sen hallon moussé , sen åt vi ost bricka . Sen så tittade vi på massa tv sen när klockan var tjugo i tolv så började vi klä på oss,sen gick vi ner bandängen och väntade vi in det ny året med raketer och annat.

DET BRINNER !!!

Sen på natten så väcker min syrra och mamma mig och berättar att det brinner i en liten affär mitt imot vår hus. Sen står vi där i fönstret och tittar.Värsta pådraget!

I morgon ska jag och Emma ut och jogga och sen ska jag till fritids ;)

Ha en bra kväll ! ,

Ps. just nu har det gått 21 timmar och 52 minuter på 2009 ! :D

//B


RSS 2.0