hej

I  dag har jag varit på fritids, det var kul , det var typ halloween fest, jag vann en tävling *stolt* haha vann ett badbesök på valfritt bad, Andrea vann också så vi ska typ gå och bada på Eriksdals badet nån dag, :) Ja... nu har jag typ inge mer att skriva för tillfället, men jag kanske skriver igen senare,


// B 


.

Hejsan blogen!

Jag vet att jag inte har bloggat så mkt på sistonde, som sagt läxor :/. Aja just nu har jag lov och det är väldigt skönt!!! :D.
I måndags och i tisdags hade jag innebandy skola, det var kul :P, min tränare Nisse är jämt på oss om att vi inte får äta godis före match eller träning. Men nu var det så trevligt att det finns en kiosk där, så jag gick typ och köpte godis efter varenda tränings pass (a) :). Det var kul iallafall :). I går var jag på bio med Felli, vi såg high shcool musical 3, den var väll bra men det roliga är att jag inte hade sett dom två första så jag fattade inte så mkt :P.
I dag var jag med Emma, vi hade jätte kul, haha vi gick i centrum som värsta mupparna:), men bara man e med Emma så kan man vara vart som helst på jorden utan att ha tråkigt:). Sen började det rengna och b¨låsa så vi gick hem till henne och satte oss vid datan  och kollade på mtv :). Eentligen  skulle jag gått på bio i dag med och se patrik 1,5 fast ingen av oss orkade :), fast vi kommer se den en annan gång ;), Nu har jag inge mer att skriva förutom att jag tänkte blogga lite oftare :)

// B

Faaaaaaaan!!!

Hejsan bloggen, j*vligt dålig uppdatering!, men haft så mkt läxer och träningar och sånt ''(.
Aja, just nu är jag väldigt ledsen , min kompis Sikirjah ska nämligen flytta, man kanske tänker att hon bara ska flytta några stationer bort, men hon ska flytta till London,ett helt annat land :'(. Drf e jag jätte ledsen.Jag och sikirjah är jätte bra kompisar och vi har känt varandra i 5 år och vi har aldrig bråkat,Och så bara flyttar hon.Hon é den personen alla borde ha, hon e typ bäst, ställer alltid upp!Säger bara en sak, I söndags hade vi en fest för henne,Det var jätte kul.men i slute så började alla tjejer gråta.Faaan, kunde det inte vara ngn annan som kunde flytta,vrf just hon?!I dag var det sista gången jag såg henne . Vi stod där och grät i centrum, folk tittade på oss som värsta freaken, men brydde mig inte, var för ledsen.Skirjah, tack fär du alltid ställt upp, älskar dig bvän<33:)
Lycka till i London ..<3

// B

RSS 2.0