:)

Hej ! Tyvärr har jag inte kunnat bloggat så mycket för vårt internet har blivit jätte segt... Men nu skriver jag iallafall , jaja har alla har haft en trevlig jul :) Måste kila nu, puss :)

Andra advent

hejsan :)

Som vanligt så är jag dålig på att hålla löften.. :P
I går så spelade jag match på morgonen det blev 5.4 till dom, men jag gjorde det målet som kunde göra att det blev oavgjort men sen den i den 15:onde secunden så gjorde dom mål :( I dag var jag på ikea,det var okej, det posetiva va att vi köpte polkagris (mumms!) :) , sen kom jag hem och satte mig vid datan en stund , sen bakade jag pepparkakor haha jag och mamma var och handlade papparkaksformar som var elefanter och kameler :O så i år har vi sånna pepparkakor :P. Just nu har jag precis tittat klart på parlamentet, I dag är det andra advent och dags att tända det andra ljuset ;) Hoppas alla haft en trevlig dag , kramisar Bianca


Ojj , Hej och förlåt :)

Hejsan!!
Guuuuuuuuuuuuuuuud har märkt att jag inte har bloggat sen min födelsedag :O, förlåt men jag har inte haft tid och det har jag typ inte nu heller :O, men jag LOVAR att jag ska blogga ett låååååååååååångt inlägg i morgon så kan jag visa vad jag fick i present ock sånt! ;)

C ya!! :)

RSS 2.0